De Danske Gårdbutikker forside
Blomstergren - sommer
De Danske Gårdbutikker
genvejen til din gårdbutik
De Danske Gårdbutikker logo

Kom og klap dit lammekød…

Blåkildehus fåreavl inviterer købere af lammekød til at besøge gården i Nordsjælland

Hvis du er intereseret i at se hvor maden kommer fra har du nu chancen til at klappe de små lam, som til efteråret bliver til dansk lammekød Blåkildehus fåreavl inviterer købere af lammekød til at komme op på gården i Nordsjælland,hvor de ved selvsyn kan se de små lam på de grønne marker. Børnene vil naturligvis få lov til at klappe et lille lam, medens de voksne ordner foretningerne, med at bestille frisk dansk lammekød fra Blåkildehus fåreavl. Dyrevelfærd, historie og naturoplevelser bliver en af fremtidens konkurrenceparemeter, når vi vil mere en blot handle i et supermarked med anonyme slagtervare siger Søren Balle. Stalddørssalg og gårdbutikker er i fremgang og flere og flere kan findes på internettet, derfor har blåkildehus sin egen hjemmeside som fortæller om fåreavl og texel racen specielt. Fra jord til bord tanken har altid stået Søren Balle nær da han selv elsker at lave mad, derfor har Blåkildehus også madopskrifter på hjemmesiden. Sidste år kom en helt bus fuld af italenske landbrugsstuderende, der ville se en dansk fåreavler, De var imponeret over at græsset var så grønt her om sommeren, men som Søren Balle siger, så regner det nok mere i Nordsjælland en på Sicilien. Husk at ring i forvejen så skal vi nok vise jer de dejlige små slagtelam ude på marken. Links. www.blaakildehus.dkHvis du er intereseret i at se hvor maden kommer fra har du nu chancen til at klappe de små lam, som til efteråret bliver til dansk lammekød

Blåkildehus fåreavl inviterer købere af lammekød til at komme op på gården i Nordsjælland,hvor de ved selvsyn kan se de små lam på de grønne marker.

Børnene vil naturligvis få lov til at klappe et lille lam, medens de voksne ordner foretningerne, med at bestille frisk dansk lammekød fra Blåkildehus
fåreavl.

Dyrevelfærd, historie og naturoplevelser bliver en af fremtidens konkurrenceparemeter, når vi vil mere en blot handle i et supermarked med anonyme slagtervare siger Søren Balle.

Stalddørssalg og gårdbutikker er i fremgang og flere og flere kan findes på internettet, derfor har blåkildehus sin egen hjemmeside som fortæller om fåreavl og texel racen specielt. Fra jord til bord tanken har altid stået Søren Balle nær da han selv elsker at lave mad, derfor har Blåkildehus også madopskrifter på hjemmesiden.

Sidste år kom en helt bus fuld af italenske landbrugsstuderende, der ville se en dansk fåreavler, De var imponeret over at græsset var så grønt her om sommeren, men som Søren Balle siger, så regner det nok mere i Nordsjælland en på Sicilien.

Husk at ring i forvejen så skal vi nok vise jer de dejlige små slagtelam ude på marken.

Links. www.blaakildehus.dk


  
  

Vil du være med?

Du kan komme i gang ganske gratis og du kan tilmelde dig her.