De Danske Gårdbutikker forside
Blomstergren - sommer
De Danske Gårdbutikker
genvejen til din gårdbutik
De Danske Gårdbutikker logo

Mangler du inspirationen?

Møllehusets gårdbutik i Frederikssund byder på omegnens største udvalg af lys i både form og farver

Når den store fest skal arrangeres, er der rigtig mange ting, der skal være styr på. Hvem skal inviteres, bordplanen, maden, borddækningen og ikke mindst bordpynten med blomster og lys.

Her kan den rigtige farvesammensætning gøre helhedsindtrykket og festen perfekt. Så mangler du inspirationen eller de gode ideer, kan Inge Messerschmidt i Møllehusets gårdbutik sikkert hjælpe.

“Mange af mine kunder kommer med stager, lysholdere, servietter ja sågar en tallerken, når de skal vælge lys, for at ramme den helt præcise farve.”

Hvad enten du skal bruge lys i stager eller dekorationer med lys, er det vigtigt, at det hele matcher.

Møllehusets gårdbutik, Græse Mølle 4 i Frederikssund byder nok på omegnens største udvalg af lys i både form og farver. Her er lys både til barnedåben, brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen eller noget helt andet. Og stemningen kan starte allerede udendørs, idet der også bydes på nogle meget vejrbestandige haveblus og udendørslys.
“Her findes næsten alt - både i form af palmeolielys samt almindelige kvalitetslys.”, fortæller Inge Messerschmidt, der har haft eget støberi i 3½ år nu. “Både stagelys, bloklys, kirkelys, pyramidelys, kuglelys, kantede lys, flerfarvede lys, figurlys, roser, designlys, tykke lys, tynde lys, keglelys, dråbelys, lys med stjernetegn mv. “Vil du undgå os fra lysene, klarer vi også det, idet vores palmeolielys hverken oser eller lugter. De er rent vegetabilske, hvor stearinen stammer fra olien fra palmetræer”, fortæller Inge. Så jeg tør næsten sige, at der er noget for enhver smag”.

Hvad enten du er ude efter det mere traditionelle eller noget helt anderledes, så er et besøg i Møllehusets gårdbutik turen værd.

“Tilbehør til lysene byder vi også på i form af fade, stager, rustikke lysholdere og lanterner mv. Vi har netop fået mange nye og spændende lysholdere, lanterne mv til vores lys. Så er det mange gange lettere at se, hvordan man kan bruge lysene, hvordan de kan sættes sammen mv”

“Og vi tager gerne imod bestillinger. Så har vi ikke lige lyset i den rigtige farve, så laver vi dem.”

Er det for overvældende med alle de sanseindtryk i gårdbutikken er der mulighed for at bestille et lys-party. Inviter minimum 6 lysinteressede så kommer Inge Messerschmidt gerne med et stort udvalg af lys, så du i ro og mag kan se om form og farver passer til din fest. Kontakt Møllehuset og hør nærmere.

Er du gæst til den store fest byder Møllehuset også på et væld af spændende og anderledes gaveideer.

Og du kan give dig god tid i Møllehusets gårdbutik, for vi har åben alle ugens dage. Mandag til fredag 11-19 og lørdag-søndag 10-18.
  
  

Vil du være med?

Du kan komme i gang ganske gratis og du kan tilmelde dig her.