De Danske Gårdbutikker forside
Blomstergren - sommer
De Danske Gårdbutikker
genvejen til din gårdbutik
De Danske Gårdbutikker logo

Om De Danske Gårdbutikker

Det er vores mål at give de danske gårdbutikker en god og professionel mulighed for at markedsføre sig selv på Internettet

Vores formål er at udbrede kendskabet til de kvalitetsprodukter, herunder landbrugs- og håndværksrelaterede produkter der sælges fra gårdbutikker i Danmark.

Det vil sige at vi leverer billige internet services, public relations og marketing via internettet, til de gårdbutikker der vælger at benytte sig af vores portal.

Det er vores mål at give de danske gårdbutikker en god og professionel mulighed for at markedsføre sig selv på Internettet. Dette gør vi ved at tilbyde vores kunder e-mail adresse og en hjemmeside til at præsentere deres gårdbutik og produkter på.

Vi tilbyder også grafisk og indholdsmæssig bistand til at komme igang. Dette gør vi igennem vores partnere – virksomheder inden for internet branchen – der giver vores kunder en billig men professionel service.

Vores andet formål er at levere en portal til de mennesker der ønsker at benytte sig af gårdbutikker i deres lokal-område. Da det kan være svært at finde de små gårdbutikker rundt omkring, giver vi rig mulighed for at kunne finde såvel butik som produkter. Igennem nyhedsbreve, artikler og reklamebannere har vores kunder mulighed for at markedsføre sig via vores portal. Dette bliver leveret igennem e-mails, og besøg på vores website.

Skulle du have spørgsmål til hvordan du bliver en del af dette, er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontakt side.


Med venlig hilsen


De Danske Gårdbutikker ApS


  
  

 

Er din gårdbutik synlig på nettet?

Skriv til os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig til større synlighed på Internettet.
 
 

Vil du være med?

Du kan komme i gang ganske gratis og du kan tilmelde dig her.
 

Os bag gaardbutikker.dk

Gaardbutikker.dk ejes, drives og udvikles af firmaet De Danske Gårdbutikker ApS.

Du kan få mere at vide ved at kontakte Christian Gravgaard hos De Danske Gårdbutikker ApS her:

De Danske Gårdbutikker ApS
Arresøvænget 25, Vinderød
3300 Frederiksværk

[email protected]